oh happy friday!

denna dagen har varit lugn och fin. Tog en välförtjänt sovmorgon imorse och gick senare på dagen ner och hämtade min lillebror på dagis. Senare, impulsiva som vi är, kom Jennifer och hämtade mig så åkte vi till skärholmen för världens godaste bolognese, jag hade lovat mig själv att inte shoppa något men jag hittade ju såklart en tröja och lite annat smått och gott..
sen åkte vi vidare till heron city för bowling! det är så jävla roligt att bowla även fast man suger! men idag kan jag iallafall skylla på ett fin distrations moment som jag hade en bit bort i bowlinghallen.
två chockerade möten som jag för det mesta lyckas med varav en av dom jag inte kommer kunna få ut ur min lilla skalle, och jag hatar mig själv för det!

igenkännelse humor #27


fruktsallad!

nu sitter jag här med en stor skål fruktsallad och ett ännu större glas vatten som lunch/mellanmål, i vanliga fall brukar jag ösa på socker och grädde på fruktsalladen men nu har jag börjat skippa det, det är ju supergott som det är! för att inte tala om mycket nyttigar än mackor och o'boy som man brukade köra som mellanmål!
Klev ganska så nyss innanför dörren efter ett gympass och jag är som vanligt helt slut!
Idag fyller min plutt till lillesyster 16 år! det ska vi fira ikväll på restaurang koh phangan inne på söder men jag har verkligen ingen lust att följa med, för det första så är det långt att åka och för det andra så tycker jag verkligen inte om maten, det ända jag ÄLSKAR är efterrätterna så om jag hade följt med så hade jag inte kunnat motstå, så jag blir hemma ikväll med mamma och elliot och min keso och avocado, det är verkligen supergott! jag fattar inte varför jag inte börjat med det för länge sen, lite keso och avocado till kycklingen istället för pommes eller gratäng, det är superbra! och sen en grönsallad på det, mmh mmh mmmh!

igenkännelse humor #26


taking photos; like a chef.

idag körde jag på en till morgonpromenad, det är så skönt att komma ut i friska luften på morgonen så att man vaknar lite, annars blir det bara att man sitter inne och degar hela dagen ifall man är ledig.
senare på eftermiddagen drog jag iallafall till berget för en fotografering till torekällberget och vidbynäs hemsida. det var väldigt kul men jag vet inte hur många bilder och poser vi var tvungna att kämpa oss igenom innan fotografen blev nöjd, och så var det ju det där med ensam foto också, usch och fy. Inför vidbynäs kökspersonals-foto så var det ju bara jamie och jag, och dom bad mig att göra massa olika poser, men det var faktiskt väldigt roligt ändå haha. nu har jag lite middag i magen och ska nog ta en dusch och en film, sen ladda batteriet inför morgonpass på gymmet!
en oerhört ful och inte så väldigt överansträngd bild som jennifer fick ta på min telefon!

nathan jamie ponce

*stolt moster*

the movies we all love

om någon har tråkigt så är jag så schysst och bjuder på lite filmtips!

igenkännelse humor #25

klev nyss innanför dörren efter att ha gått till och från gymmet ute i weda och självklart tränat i en timma. jag är helt slut och rumpmusklerna värker! jag vill verkligen ta en liten powernap men då kommer jag inte somna ikväll, och det är viktigt att jag gör eftersom att jag stiger upp 06:00 på mornarna. så jag tror att dom närmsta timmarna kommer innehålla en lång dusch, havregrynsgröt och lite big brother tittande.
avslutar med en efterlängtad igenkännelsehumor!

en shopaholics bekännelser

mitt lilla shopping-beroende börjar sakta men säkert ta slut på mina slantar, men jag klarar mig än! men jag har klurat ut att eftersom att jag ska jobba hela sommaren, och därför inte slösa några pengar. då kan jag lika gärna unna mig nu och va "rik" sen i sommar igen, det jag vill säga är egentligen då att idag blev det återigen en shopping runda på stan och jag fick med mig hem ett till par högklackade och en vårjacka, och självklart gick jag in till makeup store och fick en glimt av maria montazami, dit kan jag inte gå in för att komma ut tomhänt, så två nya ögonskuggor fick följa med mig hem idag också!
men imorgon ska jag då inte slösa pengar! ett morgonpass på gymmet och sen hem och vila är vad som händer, så skönt!

too young to give a shit

jag fick min lilla lördags-fylla iallafall efter att världens bästa Anna-karin skickade förfrågan om att ta ett glas vin på M-lounge, att det glaset sedan resulterade i 2 flaskor var liksom inte riktigt meningen, men det var så värt för vi hade så himla trevligt, så det måste vi göra flera gånger!
idag lyckades jag ta mig ur sängen tidigt ändå för att åka ut till tveta spåret med mamma och elliot för en långpromenad, nu är det lunchdags och mina cravings för keso och avocado börjar bli väldigt jobbiga eftersom att vi inte har nått av det i kylskåpet. så det får väl bli lite havregrynsgröt innan nästa zumbapass. jag vill välkomna den nya hålligång-söndagen i mitt liv, du har varit efterlängtad!

pojkvän?

känner mig tvingad att ta upp dethär med pojkvänner nu när jag nämnde i förra inlägget att det bara är skit.
men jag kan ju säga då att det är min åsikt pga alla tidigare skit relationer som jag har varit med om. ett bra ett exempel är ju den senaste killen jag "träffade" som visade sig vara jävligt otrogen mot sin flickvän med mig, jag visste såklart inte om att han hade en tjej, annars hade jag ju självklart inte uppmuntrat ett sånt beteende! han fick iallafall vad han förtjänade och försökte sedan skylla allt på mig, vad är det för sjuk människa? han va otrogen, han blev påkommen (inte pga mig), deal with it! nästa gång kanske han lär sig!
hur som helst har jag iallafall kommit fram till att jag inte ska ha nån jävla pojkvän än på ett bra tag! jag är 20 år gammal och jag tänker fan dra ut och ha kul och se mig omkring innan jag ger mig in på den linjen igen, jag mår bättre så, än så länge!

saturday freakin' night...

lördag kväll och ingen av mina svin till vänner ville gå ut! nästan alla har ju pojkvän och vill väl vara hemma och mysa med dom! vad är det för skit? ut och ha kul så länge man är ung för fan! och ja detta är min aggression som talar, jag älskar mina vänner fortfarande precis lika mycket!
så denna lördag kväll får jag helt enkelt underhålla mig själv med photobooth.. så kul man kan ha det.

i'm sorry mama, i never ment to hurt you, but tonight i'm cleaning out my closet

pust och fräst, äntligen klar med rensningen, nu är jag bara sugen på ännu mera shopping! får bli en tur till skärholmen snarast, eller kanske nacka forum som man inte har besökt ännu!
nu, dags för zumba och sen en lång dusch! dada datada i'm lovin it.

bothering me? no. not at all!

jag har fastnat bör Big Brother nu för första gången i mitt liv och jag hatar mig själv för det.. så mycket som jag svär under den timmen är helt ofattbar, vilka jävla IDIOTER det finns alltså.. men jag tittar ändå för jag känner att jag skulle vilja ha Amandus här. nu. lättklädd. Då hade jag varit glad.

annars idag så väntar en super rolig stor rensning av min garderob, har köpt så mycket nytt att jag känner att jag behöver slänga nästan allt gammalt så jag får lite plats!
efter det så är det väl dags för ett zumba pass.. och förhoppningsvis en utgång ikväll, är jävligt sugen på det!
så mycket mer intressant har nog inte jag just nu tyvärr!

no matter what you do, karma is gonna come right back and kick your ass!

igår var det väldigt torrt på bloggen för jag var ute och rände hela dagen!
det blev en lång tur till kungens kurva och skärholmen med jennifer och tina, sen ner på stan och fika med Annis, en helt perfekt dag helt enkelt med perfekt väder!

idag har jag redan hunnit varit ute på en långpromenad sådär på morgonkvisten, denna fredag kommer bli lugnt och skön för strax ska jag ner och hämta lillebror på dagis så ska han och jag ha myskväll ikväll eftersom det bara är vi två hemma! imorgon blir det förhoppningsvis en till utgång, är såååå sugen på att gå ut med mina nya kläder och världens bästa humör!
gotta' love life!

i'm just a teenage dirtbag baby like you


så mycket sjuka, hemska, vidriga och fruktansvärda saker jag skulle kunna göra för en natt med honom, jag borde låsas in..


nothing compares to you

är nyss hemkommen efter ytterligare ett morgonpass på gymmet och en lunch på stan med mamma och elliot.
Vet inte riktigt vad resten av dagen har att erbjuda, fast när jag ser mig omkring så inser jag kanske att rummet behöver en storstädning, så jag ska väl sätta igång med det och sedan ta världens längsta bad med ansiktsmask och hela köret!

någon lite tråkigare nyhet har jag att dela med mig av också.. Mina svarta höga klackar som jag beställde var ju såklart för små, att det ska vara så förbannat svårt med storlekar över internet..
men men, nu är dessa godisbitar snart mina istället!

vidbynäs golfrestaurang 2012

idag var jag ute och kikade på min blivande arbetsplats Vidbynäs golfrestaurang där jag kommer jobba hela sommaren, 7 månader i sträck. Kommer inte få någon sommar semester alls men just nu känns det helt okej, eftersom att min bästa Jennifer kommer jobba där ute tillsammans med mig och vi kommer få samma arbetstider också, ca 06:00 - 15:00, om vi bara jobbar vanlig lunch. så jag ger mig fan på att denhär sommaren kommer att bli jävligt rolig! för att inte tala om hösten då både jag och jennifer är lediga med ett FETT bankkonto! då kan våran semester börja!
har rotat igenom hela min dator och jag upptäckte att detta är dom enda bilderna jag har med jennifer, skam!

tidig morgon!

upp med tupp för ett morgonpass på gymmet! jag måste ju ha slagit i skallen riktigt ordentligt..
inatt sov bror inne hos mig, och såhär fint såg det ut när jag vaknade, förstår dock inte riktigt hur jag låg?

igenkännelse humor #24


my universe will never be the same, i'm glad you came

känner mig tvingad att få fram några ord om gårdagen också, vet dock inte hur jag ska formulera mig för att få ut det på bästa sätt, men här är mitt försök!

  • testandet av olika kläder
  • det långa försöket till en snygg sminkning
  • avicii
  • vin och cider drickande
  • allsång i vardagsrummet
  • popcorn
  • lite mer vin
  • skratt
  • lite för många shotar
  • + gå i högklackat
  • dans
  • snygga killar
  • mingelbilder
  • tappa bort varann
  • inga hemnyckar
  • forever alone på stan närmare 3 på morgonen
  • pommes
  • taxi
  • bakis
  • sammanfattning: inget boxningspass på gymmet idag!
tusen tack till Mira och Julia! OM jag hade roligt minsann!

en kärlekshistoria

ja, kärlek vid första ögonkastet. känner för att visa mitt senaste inköp till garderoben, har köpt en hel del nya outfits som jag bara längtar till att få matcha med dessa sockerbitar...

saturday night!

vad som skulle ha blivit harry potter maraton  med Mira blev ist kolla på radom spansk film och dricka saft eftersom att jag, så smart som jag är, glömde alla harry potter filmerna hemma. Men det var en mysig kväll iallafall!
Träningsvärken från igår mördar mig långsamt, men det kanske det är värt? Lyckades iallafall kämpa mig ner till systembolaget för att inhandla lite godsaker till ikväll, nu inväntar jag mina fina vänner jennifer och frida för lite lunch och våran absoluta favorit, skitsnack!
Ikväll ska jag återigen bege mig hem till mira för lite kalas innan det är dags att invadera södertäljes smutsiga gator! Träningsvärk och högklackat kanske inte är den bästa kombinationen, men det återstår att se! känns som att natten kommer bli lång, och imorgon väntar ett boxnings pass på gymmet, jag kanske inte borde lova för mycket..

fame on the way..

det har blivit berättat för mig att det finns dom som är besatt av min blogg.. och det är sanningens ord som talar. Snart kommer jag väl ha Let's dance förfrågningar och autograf jagande fjortisar efter mig.. ja vad ska jag säga, det är inte lätt att vara liljevalchsgatan 11's största blogg..
men nu har jag inte tid att sitta här längre, my man ligger i sängen med armarna utsträckta efter mig, i can't let him wait!

fimpar mitt fake-ID

jag måste ju bara säga att det är så skönt att ha fyllt 20, nu kan jag äntligen sluta kalla mig själv för McLovin, även fast det kanske klingar bättre i munnen!

känslan som uppstår när man måste ställa alarm på sin lediga dag..

efter två timmars pizza ätande och skit snackande med Anna-karin, jennifer och denice så är det nog dags för mig att blåsa ut ljuset för dagen! imorgon bitti ska jag upp med tuppen och knata till gymmet för mitt livs första träningspass, om jag inte dör av överansträngning så kanske ni kan förvänta er ett inlägg imorgon, då blir det även harry potter maraton och sova sked med Mira, life keeps getting better!

onsdagsmys

idag har jag spenderat ovanligt mycket pengar, det är farligt att shoppa med moster, thailand känslorna kom tillbaka och shoppinghumöret blev på topp, det är alltid lika roligt att köpa nya saker!
lillesyster skickade förfrågan om att sova inne hos mig inatt, efter många om och men så gav jag mig och tackade ja! så nu har vi dukat upp med lite chips och dipp och ska mysa ner oss i min lilla säng framför lite efterlyst, världens bästa onsdag blev det idag helt enkelt, kram och godnatt!



bjuder på lite fula bilder på systrarna snygg....

varning för känsliga tittare

jag förstår att det kan vara jobbigt för er alla att inse att ni aldrig någonsin kommer att få något sötare i eran släkt/familj. Nathy pathy har slagit alla rekord i söthet som finns. Sorry.

igenkännelse humor #23

jag känner mig så generös och gullig idag så att jag bjuder på en igenkännelse humor innan jag ska gosa ner mig i sängen!
imorgon bitti väntar shopping och trashtalk med moster!

min födelsedag

det har varit en hel del att stå i under dessa dagar, därför den torra bloggen!
Jag vet inte riktigt vart jag ska börja, men jag blev iallafall firad på lördagen då släkten kom hit på mumsig smörgåstårta och marängtårta som avslutning, väldigt trevligt!
senare under kvällen kom mina underbara vänner hit och firade lite innan vi fortsatte kvällen på Stanleys.
på 00:00 slaget så hade mina underbara vänner fixat så att dom spelade Happy Birthday och kom med champagne till bordet, helt fantastiskt! en timma senare blev jag utslängd.. kom hem och somnade bums på sägen med kläder och smycken på!
själva födelsedagen blev med andra ord en dag som spenderades i sängen med att tänka över mina synder över en pizza och rester från smörgåstårtan!
idag tog jag min oskuld på systembolaget också! nu är dom här hemma i full fart med att laga födelsedagsmiddag till mig som jag inte fick igår, kyckling och pommes! oh happy day!
TACK ALLA SLÄKT OCH VÄNNER FÖR VÄRLDENS BÄSTA FÖDELSEDAG! <3
ber om ursäkt över brist på bilder, kameran fick inte sällskapa med ut på krogen tyvärr!

Michael Socha ♥

jag: jag ska gifta mig med Michael Socha!
mamma: jag ska inte gifta mig med nån!
elliot: VA!? ska inte du gifta dig med mig?

countdown to MY birthday

om ynka tre dagar så lämnar jag mina dumma tonår! jag ser verkligen fram emot att fira det tillsammans med mina allra bästa vänner på lördag då det kommer bli lite mys här hemma med lite godsaker och lite mer dricka innan det är dags för den första utekvällen i södertälje sedan juldagen, det kommer bli helt C R A Z Y! hoppas att mina vänner är lika taggade som jaaag! gaaahhhhh

igenkännelse humor #22


dagarna blir bara bättre och bättre

idag har jag varit barnvakt till min lilla skrutt. vi har bara tagit det lugnt, lekt lite och kollat på film.
han ville att vi skulle gömma oss i "kojan" (under täcket). då kramade han om mig och sa; jag är kär i dig. och gav mig massa söta små pussar!
han har varit så snäll och mysig idag..!
..tills han hittade mitt läppstift..

AVICII

Det finns inga ord som kan förklara hur sjukt jävla BRA Avicii var igår!
bästa kvällen på länge! Tusen tack till Jennifer, Therese och my man, AVICII!
inte den nyttigaste helgen iallafall...

ironi

det roliga med detta är att det visade sig vara killen som var horan då det postades bilder på fb där det stod "ett halvår tillsammans", det skulle då betyda att jag och detta svin till kille hade ganska mycket sex under en av dessa månader, (tycker att alla ska veta det.)
jag skrattar åt sånna patetiska, äckliga killar som du.
jag klarar mig utan er alla, ughh..

as simple as that


igenkännelse humor #21


shine on

jag vill lägga ut bilder och skriva mer om Thailand men det går inte så bra när Veronica har med sig den datorn med alla bilderna till Örebro under veckan. Därför får ni nöja er med ointressanta och ogenomtänkta inlägg.
En händelse som är värd att nämna är att igår var jag och köpte träningskläder och skor så nu jävlar SKA jag börja gymma!
Under eftermiddagen åkte jag också ut till Vidbynäs golfrestaurang där jag ska jobba som kallskänka i sommar och kikade lite, oerhört fin restaurang så jag hoppas på en bra sommar säsong innan det blir dags för att lägga kockrocken på hyllan och flytta mitt liv upp till Stockholm.
En annan sak värd att nämna är att det bara är TVÅ ynka pluttiga dagar kvar tills Avicii ska få globen att gunga, köpte biljetter samma dag som dom släpptes, SOM jag och jennifer har längtat!

RSS 2.0