ingen kan vinna mot elliot i arga leken..


igenkännelsehumor #37

ja jag kommer ju inte ha detta problem länge till.. 
för HUR kunde jag glömma att nämna en så viktig händelse i mitt liv! Ja ni kan ju gissa vem som flyttar till sen egna två på söder den 1a oktober! LYCKA. 

älskar mammas "du behöver inte betala för det här" humör.

jag är hemma igen efter en mysvecka hos Jennifer. Den har mest spenderats med data häng och penga spenderande. Ja denna vecka har jag köpt två par skor, tandblekning, piercat mig och köpt ett dubbel x antar kläder! och för att inte nämna SJU st, böcker.
Efter att ha jobbat 8 dagar i streck så är all energi ute ur min kropp och själ. Idag kom även mamma, ellie och roni hem från landet, så vi har precis smockat i oss vårat fredagsmys och nu sitter jag här med min skena i käften, jag antar att Jennifer saknar att se mig dreggla och vara allmänt äcklig. Det förstår jag.
Imorgon ska jag sova ut så länge jag bara kan! för på kvällen är det antingen Tullen i trosa som gäller, eller stanleys! dilemma dilemma.
 

igenkännelsehumor #37


bildbomb jennifer 20 år!

underbar kväll som började hemma hos Jennifer och som avslutades nere på Stanleys. Massa skratt, massa fina tjejer och massa alkohol. Men no alcohol för min del! Nykter för tredje helgen i rad, i'm getting good at this!
På dagen var jag nere i staden och köpte mig lite fint, efter att jag fick mitt lönebesked för denna månad så satt jag och grät lite av lycka och tyckte att jag förtjänade att spendera lite idag. från och med imorgon kommer jag och jennifer att bli rumskamrater igen under en hel veckas tid! Vi har laddat hennes frys med kött och är nu redo för en veckas hårt arbete och njutning! Det är inte alltid man säger arbete och njutning i samma mening, men för denna vecka passar det perfekt!

hallådär köp blåbär

hallådär en gång till! Nu villl jag faktiskt bara be er alla att spana in min andra blogg på Tumblr! där får ni mina känslor, tankar och intressen i enbart bilder! www.jessicalenore.tumblr.com


GRATTIS ÄLSKADE JENNIFER!

nu har jag återigen två dagars ledighet för att fira min finaste Jennifer som blir 20 år idag! Grattis igen älskade vän! Och på fredag så flyttar jag hem till henne under en hel vecka, vi kommer ha så mysigt. Tusen tack för att du finns i mitt liv och gör mina dagar så mycket lättare! <3

If happy ever after did exist I would still be holding you like this, all those fairytales are full of shit, one more stupid love song I'll be sick


SINNESSJUK HELG

aaah. Hemma igen efter den sjukaste helgen i mitt liv. Ingenting kommer att slå summerburst 2012! Har dansat non-stop två kvällar nu och mina fötter och min rygg mår inte så bra nu, men så jävla värt! Tiesto, Adrian Lux, Axwell, Sebastian Ingrosso, David Guetta mfl, blev buren på en snubbes axlar, dans, dans och mer dans! och allting helt spiknykter!! helt sinnessjukt. Och så lyckades vi klara oss från regnet dessutom.
Alltså jag har inga ort att beskriva denna helg med nu, får bli en mer detaljerad uppdatering nån annan gång!
Nu har vi Swedish House Mafia den 24 November att se fram emot! komigendååååå!


SUMMERBURST 2012

nu är jag hemma igen efter att ha varit och bytt hårfärg lagom till summerburst! Nu ska jag skynda mig att packa det sista sen bär jag och jennifer av till det 4-stjärniga hotellet som ska vara vårat hem för denna helg, sen smäller det, SUMMERBURST 2012!


igenkännelse humor #36


victor hedman

har hittat min nya bakgrundsbild till datorn, suttit och gapat åt denna bild ett tag nu, kände att jag skulle vara orättvis om jag inte delade med mig av den. Nu är det dags att torka upp dreggpölen på golvet, enjoy!

elliotryd i ett nötskal.

jag: elliot när du var liten som Nathan så grät du hela tiden för att du hade ont i magen.
elliot: nej ska jag säga varför jag grät, för jag ville vara en hund men jag kunde inte de.
mamma: pojken som kallades Voff.

dissar bakis söndagen

godmorgon alla glada! Jag måste ju bara säga hur skönt det är att vara pigg och glad idag, så otroligt värt, och  dessutom inte mycket back på kontot heller!
Ja idag kan jag bara säga att jag skäms över vissa personer jag jobbar med haha, kvällen bjöd på spyor, utslängda kollegor och drägg. Allt blir så mycket äckligare när man själv är nykter. Jag lyckades iallafall undvika allt kaos som jag förväntade mig och det är jag glad över! Och som grädden på moset så stötte jag på ingen mindre än min babe Amandus från big brother på vägen hem, snacka om att jag blev glad! Jag överraskade mig själv genom att samla mod i mig att gå fram och prata, var ju bara tvungen. Så nu har jag fått mig en kram av honom också, PERFEKT avslut på denna vecka!
Nu väntar fiskpinnar till lunch och en mysig familjemiddag ikväll, ingen kebab idag inte! Sen är det bara att ladda batterierna inför en ny arbetsvecka, som dock bara är 4 dagar lång, lycka!
kan ha varit fulaste bilden någonsin men spana in amandus, gah.

nykter lördag!

Nu sitter jag och gör mig redo inför en NYKTER utekväll. Taggr till med min kära redbull istället. Har verkligen fått avsmak för alkohol, jag hoppas att det håller i sig länge! till och med all min sprit från min hylla har fått åka in i spritskåpet i vardagsrummet, tyckte att det var lite obehagligt att dom låg och tjuvkikade på mig under natten, så dom fick dra!
Jag och jennifer har nyss smockat i oss tacos och ska alldeles strax kila hem till Jocke.E och hänga med han och Marten innan vi ska ut och möta upp Micke och Jean, och kanske även snyggmattias.
Så ikväll kan vad som helst hända! fast under kontroll, så jävla bra.
Tack och hej, hörs imorgon pigga och glada!


igenkännelse humor #34


oh happy friday

jag vet att det redan har varit läggdags för mig och att jag borde vara för trött för att blogga. Men jag ville bara få fram att just idag är jag superglad, det känns som att dessa två veckor framöver kommer bli kanon!
imorgon är det utgång med några kollegor som gäller och KAOS står på schemat. Som tur var så ska jag köra en nykter kväll så jag kommer ha kontroll på kaoset. Sen så är det ju så att det bara är EN VECKA kvar till summerburst! jag och jennifer bokade ett fett hotell över den helgen som vi förtjänar, kommer ha så grymt kul! sen pang poff så fyller jennifer 20 och det ska självklart firas! sen var det slut på det roliga och jobb jobb jobb gäller igen. Egentligen sitter jag bara och skriver massa strunt nu, det jag egentligen vill komma fram till är att jag vill visa mina senaste inköp, so here it goes!

igenkännelse humor #33


update chocken

en helg till har redan hunnit springa förbi sen jag bloggade sist och halva veckan har redan gått. Dagarna går skrämmande fort, nästa gång jag vaknar sitter jag väl gråhårig i min gungstol och stickar en lila halsduk åt min katt.
Jag ger mig 1a pris i världens sämsta blogg. Skriv-inspirationen är minimal och jag har inte ens lust att skriva nu, det gör jag bara för att jag lovade mig själv det.
Denna helg blev inte lika "rolig" som den förra då jag drabbades av någonting som kan ha varit magsjuka? Missade min fina mosters bröllop bara för det, förbaskat. Men nu är jag tillbaka på tårna igen och sliter sönder kroppen på jobbet. Så skulle jag vilja säga en sak, till er som smsar/ringer mig efter klockan 19:00 och förstör min nattsömn, fan ta er.
Men de senaste två dagarna har jag sovit super då jennifer fick FF och jag fick äran att flytta in, wonderbart! Nu har vi börjat nedräkningen till Summerburst, nya kläder och ny hårfärg ska skaffas inför det! så taggad.
sist men inte minst vill jag säga tack och adjö.


RSS 2.0