igenkännelse humor #3


slut på kontot helg @ The Strip

igår blev det en lyckad utekväll med jennifer, anna-karin och ida jansson och jag kunde vakna glad i morse!
var på torekällberget och tog några drinkar innan vi gick till the strip och stod i kö i hela en timme innan vi kom in! men det var de värt, sjukt mycket folk och härlig stämning!

igenkännelse humor #2


it's a mystery because it's supposed to be, so stop trying to figure it out

ibland är det nog bäst att inte tänka så mycket, det blir ändå aldrig som man har tänkt sig. Så det gäller väl att ha så låga förväntningar på livet i allmänhet som möjligt. för då kan det ju nästan bara bli bättre, ellerhur? Det har jag lärt mig! eller nej, men jag har förstått det. Sen gäller det bara att faktiskt släppa alla tankar och låta det va och välkomna livet på bästa möjliga sätt, händer det så händer det. Jag menar, med så låga förväntningar, hur illa kan det gå?

and they've been asking why i look so sad lately


love at first sight

har precis blivit moster åt denna lilla plutt! vill bara gosa med honom nu!

one tree hill

"i'm just trying to make myself happy
i'm trying to remember how to be happy
but everytime i do, i can't
i don't feel joy, i don't feel inspired
i just feel numb"
det finns nog ingen bättre serie än one tree hill

nathan jamie ponce 10/11 -11

idag, eller ikväll ska jag bli moster! helt sjukt, förstå att lilla becki jönsson ska få en liten bebis!
mamma ringde precis från sjukhuset och sa att Nathan skulle plockas ut genom kjersarsnitt nu, och dom åkte liksom in på sjukhuset igår kväll, vad lång tid det tar. jag mår själv illa av tanken och har ingen större lust att föda ut en unge själv.
men stort grattis och all lycka till min syster och andres! <3

kunde jag vrida tiden tillbaka så skulle jag göra så mycket ogjort och ännu mer osagt

jag satt precis och läste igenom min blogg från den tiden då kärlek var det störta samtalsämnet, i mars-april. Jag upptäckte mig själv skriva hur modig och dum man blir när man är kär, hur man vågar säga vad man känner för en viss person utan att tänka så mycket, man vill bara få ur det liksom.
Då insåg jag också hur mycket den personen jag skrev om då faktiskt ändrade, eller kanske till och med förstörde mig när det gäller just love. jag har blivit rädd, feg, försiktig. finns ingen chans att jag skulle slänga ut mina känslor utan att noga titta vad som lurade runtom. visst kan det vara bra, men inte ofta. jag tolkas som blyg och tråkig.
skulle verkligen vilja tacka det asshole som ligger bakom det, så jävla mycket..

igenkännelse humor


déjà vu

So here is to the heartbreakers
Who are so good at keeping us around
While still keeping our confidence down
Do you feel as if you own me?
I could find a man and not a boy
Yeah you’ll see what you’re missing
Yes I’m fine now, thanks for asking
Here’s to the fakers
Here’s to the heartbreakers

"i love you babe" "yeah well i love my xbox.."

jag har fallit tillbaka i nördspåret och fastnat i xboxet igen.. sitter och spelar gears of wars och är rätt förbannad.. har mr J att skylla eftersom att han satt och spela med en polare i söndags när jag sov där lör-sön. blev självklart sugen igen, gick till och med in i gamestop igår och höll i ett antal spel och var på väg till kassan! dock tog snålheten över som tur är. tror jag önskar mig lite spel i julklapp.. nu ropar xboxet på mig igen, ciao!


AVICII 3 MARS @ GLOBEN

idag släpptes biljetterna till AVICII, och gissa vem som var snabb?
SÅ TAGGAD!

goodbye is only painful when you know you'll never say hello again

chocken har fortfarande inte lagt sig efter att jag upptäckte att jag hade hela 23 läsare ena dagen och 18 den andra! (jag är van vid 4-7.) sen läste jag min systers blogg och såg att hon hade länkat mig, då blev allt klart! känns som att jag måste börja med lite mer intressantare inlägg då? är ju van att skriva för mig själv eftersom att det bra e min syster, moster och närmsta vänner som läser.. 

idag har jag iallfall varit och hälsat på min bästa kompis och hennes bror på kyrkogården som omkom i en bilolycka för 12 år sen, dom är fortfarande lika fina!

i have no reason to be careful anymore

hemkommen från en helt spårad kryssning. det var så jävla roligt att kolla igenom bilderna på min kamera, alla tror ju som sagt att man är mingelfotograf med dendär kameran, den är proppad med bilder på random personer som posar, så himla kul! men det jobbiga är att jag varken är framför eller bakom den, undrar vad jag gjorde egentligen, mina vänner undrar det också för med dom var jag tydligen inte. det var en otroligt rolig kryssning med andra ord alltså! har även hittat massa sms från tre olika nummer i min mobil där det står "kom till min hytt" på typ alla. ibland lyckas man..
idag har jag jobbat ett elva timmars pass och jag kan säga så mycket som att jag är ganska trött just nu. gick och la mig halv 9 på torsdags morgonen och gick upp halv elva igen, knappt två timmars sömn alltså, men det var så jävla värt!
här har vi ett smakprov. direkt efter jag tog denna bild så böjde sig jokern fram och sa: "you're from tumba, I know you!" läskig kille!

i'm too lame

nu drar jag på kryssningen utan hinder
ciao

Can only hope that the ending is as pleasurable as the start

idag är jag hemma med min bror, jag är ju ledig från jobbet eftersom att jag ska på kryssning idag med gamla klasskamrater! och självklart ska elliot bli sjuk då så jag måste passa honom. Har precis lagat pannkakor tillsammans och nu ska vi nog leka med bilar, vilken kanon dag!

watching me like you never watch no one, don't tell me you didn't try and check out my bum

ute och lekt fotograf med min syster och Andres idag

RSS 2.0