godnatt

är så himla trött efter gårdagens utgång som spenderades på grabbarna grus, där även just kissie och den fruktansvärda Kungarna av Tylösand "stjärnan" Nemo bestämde sig för att tillbringa kvällen.. nu kom jag precis hem och det blir bums i säng! så jag berättar om dagens äventyr imorgon efter sol och bad på surin beach, sleep tight!

utekväll i patong

idag är det första dagen som det har varit lite mulet.. så jag låg ute på solstolen några timmar i morse, det är ju fortfarande så fruktansvärt varmt! sen gick jag in och åt mormors toscakaka, tog också en ganska lång powernap medans de andra var på massage och åt lunch, efter att dom kom så blev jag tvungen att flytta ut i vardagsrummet och sova i en säng där, fast man kan inte kalla den för säng för den är hård som en tegelsten, så jag sover väldigt dåligt om nätterna nu tyvärr, men efter en tupplur känner jag mig lite mer som en människa igen! så nu är michaela och tar en powernap innan hon ska komma hit, då ska vi äta chips och dipp och göra oss i ordning för en sen utekväll! detta kommer att bli mycket intressant!

fear surrounds me like a fence, i want to break free

idag har dey varit en härlig dag här i thailand! poolhäng hela morgonen, dock brände jag mig vilken var mindre härligt. sen åkte vi in till stan och gick på ansiktsbehandling, suuperskönt! sen blev det middag och shopping med michaela, gick en stund på banglaroad och kika, så imorgon har jag och michaela bestämt oss för en sen utekväll med lite kalasande! och inom loppet av två minuter idag så hann jag se både kissie och färjan håkan, kvällens sevärdigheter... 
nu har vi bara en massa spa-behandligar och andra treatments på schemat framöver!

det känns hemskt att faktiskt säga detta men det var länge sen jag mådde såhär bra, jag har verkligen inga bekymmer i världen just nu så jag vill tyvärr inte ens tänka på hur det kommer bli när jag kommer hem igen, för äntligen, äntligen har jag kul och är glad!


kalim residence

jag måset säga att det bästa med att bo i en privat lägenhet är ju att man får mormors mat till lunch. här om dagen gjorde hon pannkakor och idag blev det ägg och bacon med stekt potatis, och å hade mormor, underbar som hon är, tagit med sig sin sallads dressing hemifrån. 
nu har michaela och dom kommit hit iallafall, men det blir en tidig kväll för dom efter den långa resan, medans jag, anna och olivia ska åka in till nattmarknaden och spendera pengar som aldrig förr! och imorgon har vi bokat in en timmes behandling av ansiktet med massage, peeling och refining mask! 
inte kan jag klaga 

1 week down, 3 to go


swensens <3

var inne i staden ikväll och åt, tog inte bolognese denna gången, det blev kycklingspett och besvikelsen var så stor, gör aldrig samma misstag igen.. men jag vägde upp det genom att gå till Swensens och åt världens godaste glass!
danny's glass
anna's MES glass
min glass :')
2 minuter senare...

igenkännelse humor #20


no matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb

nu är jag hemkommen efter en hel dag på surin beach, så skönt med tjocka solstolar, vattenmelon shakes och att bada i havet! idag åt jag även min 4e spagetti bolognese, så gott! imorgon bitti kommer michaela, hennes mamma och mattias hit. Mattias har även blivit tillsagd att ta med sig gräddfil och dipp, för en månad utan chips och dipp är lite för länge, så jag längtar tills imorgon, det ska bli kul när michaela kommer och ger mig lite ungdomligt sällsakap!
har en hel del roliga saker inplanerat med henne! så framöver kanske det blir lite senare kvällar, vi kanske också ska åka ut till Phi phi island och stanna där några nätter.

i could get used to this

a

med brunbrända ben och ett leende hjärta

världens bästa morfar köpte internet till mig för hela månaden idag, så nu kan jag sitta hur mkt jag vill när jag vill och inte betala varje gång för en halvtimme! så glad!
världens bästa morfar tyckte också att jag skulle designa en dessert till Cafe Opera och låta den döpas efter mig! så nu måste jag björja tänka på det också! :D
igår var vi inne och shoppade, och så gjorde vi också fiskspa när man stoppar fötterna i tanken med massa fiskar och ska låta dom tugga på fötterna, 10 minuter betalade man för men jag klarade knappt 3 minuter alltså, så in i helvete obehagligt! folk stannade och skrattade åt mig och började fota.. det gör jag inte om! 
ligger just nu ute vid poolen i den brutala värmen och solar mig, imorgon ska vi åka in till surin beach och ligga på solstolar med maddrasser tjocka som sängar och njuta med massa vattenmelon shakes! mormor gick precis in för att steka pannkakor så snart ska jag njuta av dom också! har det oförskämt bra! :)
anna i fiskbadet!

det betyder inte att jag inte saknar

har ar det sa himla varmt och det blir mer sol och bad an internet hangande kan jag saga! 
igar var vi och at pa morfars restaurang Cafe Opera, han visade mig runt inne i koket och det ar heeelt sjuukt vilken skillnad det var! men maten var helt underbar och morfar var sa stolt, han har aven visat mig hans hotel som han ager har. Och hans lagenhet som vi bor i ar ocksa superfin verkligen! 
idag har jag varit inne och special bestallt en tavla som jag ska fa malad till mig! ikvall ska vi paborja shoppingen och imorgon blir det nog mer lyx med spa behandlingar, gjorde en body scrub for nan dag sen och min kropp har aldrig varit sa baby len, har aven aldrig haft en kvinnas hander sa nara mina privata delar forut, men det var det vart! nu ska jag tillbaka till lagenheten och bada massor innan det blir dags att gora sig i ordning infor kvallen. 
living like a queen!

away away and never look back

då är det alldeles strax dags, nervositeten har börjat satt sig i magen nu.
jag har packat ner en dator så jag ska försöka uppdatera mig så fort jag kan!
love you all

igenkännelse humor #19


only cause i know you'll be waiting

imorgon är det dags, thailand en hel månad
det känns som att jag kommer gråta av lycka imorgon på Arlanda, och senare gråta av skräck på flygplanet
12 timmar av rädsla, 12 timmar..

igenkännelse humor #18


everybody is pointing their fingers

idag gjorde jag min sista dag på jobbet
det känns tungt samtidigt som det ska bli så j ä v l a skönt att komma bort från allt i en hel månad!
på lördag lyfter planet mot thailand och jag trodde att det skulle bli så himla lätt att komma bort
men nu har helt plötsligt min nya Mr J gett mig något att sakna.

igenkännelse humor #17


personalfest @ silja galaxy

är precis hemkommen efter ännu en galen kryssning, denna gång med jobbet!
tack för ett grymt 2011 och hoppas på ett ännu bättre 2012!
här har vi ett litet smakprov av bilder, many more to come! då jag även kommer ge en lite mer detaljerad beskrivning av kryssningen!

back in the kingdom we were kings and queens and oh so free


nathy pathy

moster saknar dig din lilla fis

igenkännelse humor #16


jag letade efter dig och fann sanningen i någon annan


tommy elliot sundance holland

also known as "världens sötaste lillebror"

för det borde vara så enkelt

jag ska förklara allt nån gång, nån gång när vemod byts till ljus
men ingen väg kan vara lika svår som lång, och inget mörker utan ljus
och jag lovar att om en stund så kan vi skratta åt det här, och all svartsjuka och avund
låt oss aldrig bry oss om det här
för allt man vill är att skratta en stund och bara säga som det är

this is england '88

håll i hatten nu, det har äntligen kommit ännu en uppföljar serie på filmen This is England! Efter This is England '86 kommer nu TiE 88', den hamnade ganska snabbt på min dator och jag kärade ner mig direkt! så det är ett tips till alla England lovers som mig själv!

igenkännelse humor #15


nyår #2


thailand om 11 dagar, håll ut.


igenkännelse humor #14


sverige ❤

åkte in till kungsträdgården idag för att hylla mina framtida män som tog hem guldet i JVM, och som grädden på moset så var Norlie och KKV där och spelade innan

igenkännelse humor #13


syskonkärlek

började nästan gråta när jag kollade igenom photo booth,
hade ett långt telefonsamtal med honom nyss, saknar min bror så himla mycket!

so long 2011, jag ska göra allt för att inte minnas dig


RSS 2.0