varför njuta av dagen när man kan oroa sig för imorgon

julbordet är över och jag känner mig 100 kg lättare. ÄNTLIGEN ledighet. Firade sista julbordet med att gå till jobbet och frossa julbord med fina tjejer, begav oss sedan till The Strip och glodde på Malcom B, det var as grymt. På lördag morgonen blev det ett litet jobb pass för att röja undan julbordet, den känslan säger jag bara! ville gråta lite men jag höll mig. På kvällen blev det fest i huvudstaden med fyra stycken 94or, har aldrig känt mig så gammal. Klev innanför dörren 06:00 på söndagmorgonen och tackade gudarna att jag höll mig nykter så jag slapp bakis bekymmer på en redan seg söndag. 
Sen var det ju julafton ja. En mysig hemma dag med familjen, god mat, julklappar och alldeles för mycket julgodis. Behöver inte äta någonting på en vecka framöver. 
Juldagen var det dags för jobb igen. Blev ett 14:00 till 02:30 pass. Över 1000 personer på klubben efter middags servicen där jag spottade ut 370 tallrikar mat till gästerna. Blev ett nattpass som diskplockare efteråt och jag kände bara hur mycket jag verkligen HATAR fulla människor. Kom hem strax innan 03:00 på morgonen och somnade inte förrän 06:50 efter ett 2 timmar långt telefonsamtal med pretty boy och en hel sagan om ringen film. 
En sån här detaljerad uppdatering var det längesen ni fick va? mh justd. tacka och ta emot. 
bildbevis, så ni inte tror att jag ljuger om dessa spännande dagar, kommer så fort jag orkar ladda över bilderna från telefonen. 
GOD FORTSÄTTNING. 

jag ber dig inte att le men var inte ledsen

Hela mitt liv så har jag väntat på att någon ska ge mig den där känslan, har famlat och ramlat på alla sätt men faller jag nu så ska jag landa rätt. Jag har suttit uppe hela natten snart, ju mera jag tänker blir allt underbart.
Jag knyter min hand och trycker allt jag kan, fyller bröstet med luft och håller andan. Jag minns alla åren som jag glömt bort, även fast dem gjort ont så har de gett mig nått. Jag spelade hårt och slog på allt som fanns, fast där inne fanns flickan och hennes värld brann. Jag kommer aldrig släcka elden, så länge jag lever ska jag vakta den. Den blir större och större och jag lovar dig att den aldrig mer ska få bränna mig.

 

kapitel åtta

många kapitel fick lämnas tomma. jag kom ingen vart. åtta. det är nu jag tydligen ska börja jobba. trodde det var du som skulle ta tag i mitt liv. för jag tappar bara taget. måltavlan är thailand. måste hinna pussla ihop ett två miljoners bitar pussel. ge mig en vacker kontur så ska jag försöka skapa mirakel. 

RSS 2.0