i can say it over and over

I am done with my graceless heart
So tonight I'm gonna cut it out and then restart
Cause I like to keep my issues drawn
It's always darkest before the dawn

let's have some fun, this beat is sick

har börjat komma in i de svenska rutinerna igen även fast jag inte orkar vara uppe längre än till klockan 11.. igår var det en utgång inplanerat men jag däckade på soffan med kläder och smink klockan halv 11, så det blev inget för min del.
på dagen var jag och träffade mina fina tjejer jennifer och frida igen, helt underbart! Jag och jennifer är glada som har fixa två biljetter till summerburst! och om knappt en vecka är det Avicii! och helgen efter det blir jag hela 20 år! så det kommer vara några galna helger framöver! jag är brunbränd, ny-tattuerad, ny-piercad och ny-färgad i håret, en ny confidence boost helt enkelt, så let's have some fun!
nu har jag lite mindre roligt och kollar på intensivkurser för körskolan, lika bra att fixa det nu när man är lite ledig.
det var allt intressant från mig denna gången, nu ska jag gå och äta mammas hemgjorda apelsin sorbet, ciao!

running with wolves

Hey I heard you were a wild one
If I took you home
It'd be a home run
Show me how you'll do
I want shut down the club
With you
Hey I heard you like the wild ones


jag vill aldrig vara nått tungt för nån

baby, I tell you
My heart is freaking out when I held you
Even in the best of days
Love will be hard and hearts will be faking
Maybe you're glistening
I see it in your eyes that you're listening
But do you even understand
I have to let go of your hand

home sweet home

fick en bamsekram av min elliot när jag kom hem, då kom även tårarna.
han är världens bästa och jag fick äran att barnvakta honom hela kvällen medans mamma och jamie är på konsert,
nu har vi tänt ljus och bäddat ner oss i sängen för att kolla på disney film.
den kommande veckan ska jag bara träffa mina fina vänner som jag saknar,
saknar även solen och värmen.

hemresa

både jag och mormor låg på min väska och kämpade för att få igen den, men det var helt jävla omöjligt, så hon fick ta en hel del i hennes väska, nu är problemet bara övervikten och att jag inte kommer kunna få av den från rullbandet i sverige sen..
jag har sån ångest för jag vill inte hem! men det ska bli kul att kramas med min elliot och äta på täljekebab..
innan det är dags att packa ner datorn så vill jag bara bjuda på en trevlig syn som vi fick tidigare idag!
och ja, det är en fladdermus...

30 grader i februari

perfekt dag på stranden och perfekt kväll med mat och bowling (även fast vi var värdelösa och blev spöade av en 5åring..) inne i jungceylon, imorgon blir, det poolhäng och att åka in till ett köpcentrum i Phuket!
njuter, njuter, njuter!

paragliding @ surin beach


alla ♥ dag

min allahjärtans dag spenderades först vid poolen och sen in till bangla där mormor bjöd på middag, Anna köpte en superfin ring till mig och sedan vidare till swensens där mormor bjöd på en helt underbar glass! kunde verkligen inte begära mer av denna dag, för mig har den varit perfekt med sol, bad och en massa avkoppling! 
morgon beger vi oss till surin beach för lite paragliding, och på kvällen ska vi in till stan och bowla! dagarna börjar bli tajta så jag passar på att njuta av varenda sekund här!

dresses

var hos skräddaren igår och hämtade min lillesysters klänningar, som hon även har designat helt själv! roligt att hon ska få något eget. Efter önskemål av mamma att lägga ut som så att dom ska få se så kommer dom här nu!

för dom säger att lyckan alltid går dit hjärtat inte hittar

lugn dag vid poolen och lugn kväll med mat och shopping, kom hem precis i tid till sverige-finland i hockey, blev alldeles för glad! morgondagen kommer troligen att se likadan ut, hela veckan också för den delen, jag klagar inte det minsta för det är verkligen så himla härligt här, fortfarande ingen skymt av hemlängtan!

Jack o'Connell


fiskarna

jag började gråta när jag läste mitt horoskop nyss,
jag ska,
jag ska,
jag älskar 2012

"Du har stora förändringar framför dig. Ett tankefrö som grott inom dig under flera månader tar nu slutligen en konkret form och får dig att fatta ett stort beslut. Du känner det som att det vuxit fram ur dig, och att du inte kan hindra hur det blir. Du känner dig lättad. Det kan handla om en resa eller en storflytt. När sommaren kommer är ingenting sig likt, men du upplever det som att du har förändrat din situation till det bättre. Du känner dig lätt och rofylld för första gången på mycket länge. Du vågar äntligen klippa banden och känner att du har framtiden framför dig.
Till hösten plockar du fram din kreativa sida. Du känner att du måste uttrycka dina känslor på ett annat sätt och prövar ett nytt medium. Du mår bäst när du har balans i tillvaron. Årets ska innehålla en fin blandning av lugn och progression."




strenght

idag var det michaela, suzanne och mattias sista dag här i thailand, känns riktigt trist faktiskt, ännu värre att det faktiskt snart är min tur att åka hem, vill verkligen inte det..
idag åkte jag iallafall med michaela in till staden och lät henne sitta och krama min hand medans hon fick lite bläck på kroppen! hur snyggt som helst blev det! sen satte vi oss på starbucks och tog en kaffe innan vi åkte tillbaka hem.
de resterande dagarna vet jag inte riktigt hur vi kommer att spendera, troligen med paragliding, bowling och ännu mera shopping!

water splash


joe labero

hemkommen efter att ha sett en helt fantastisk show av Joe Labero, det var verkligen underhållande! 
och vi satt på platser reserverade av självaste Joe (tack vare morfar "kungen" jönsson) så efter showen kom det fram en snubbe till oss och frågade om vi ville följa med backstage för att träffa honom, det var så himla kul! men självklart så hade jag lämnat kameran hemma men michaela tröck sig några bilder som tur var!
nu måste jag gå och lägga mig, imorgon väntar en hel dag på vattenlandet!
ingen skymt av hemlängtan än!

coral island

hel dag i solen på coral island, första gången jag åkte long-tail båt, det var kul! fin strand, härligt vatten och fruktansvärd mat! nu har jag vaknat till liv efter en powernap och ska göra mig i ordning, ikväll ska vi in till bangla och gå och kolla på Joe Labero's show!

två veckor kvar

inatt drömde jag att vi åkte hem,
jag vill inte åka hem,
jag vill inte,
jag vill inte.

40 grader, strålande sol, och absolut inga vindar!

nu har det gått två dagar utan ett enda inlägg, men jag har inte mått så bra de senaste dagarna, har för det mesta legat inne med ett fruktansvärt illamående.. men igår lyckades jag iallafall ta mig till surin beach för att åka vattenskoter igen!
idag mår jag iallafall bättre, förutom att jag har åkt på en förkylning, vilket det flesta av oss har! 
idag är det 40 grader i solen, nästan en pina, så det blir väldigt mycket poolbad idag! och ikväll ska vi kanske in och kolla på joe labero's show på bangla, och så måste jag hämta min tavla som är klar också!
sitter ute på altanen just nu och håller på att dö av värme, så bilder får det bli en annan gång, måste slänga mig i poolen nu!
ciao

Laem Singh Beach

det har varit en helt underbar dag i solen på Laem Singh beach! har bara njutit och läst i min bok som jag har köpt, en självbeografi på engelska av Rob Lowe, helt underbar! (ganska speciellt eftersom att jag aldrig läst en bok i hela mitt liv).
jag och michaela tog även tillfället i akt och åkte vattenskoter, det var så jävla roligt och definitivt någonting jag måste göra igen  innan det är dags att packa väskorna, vill inte ens tänka på de, vill verkligen inte hem! 
nu är det dags att ladda batterienrna igen så att man är laddad till nattmarknaden ikväll!
hoppas ni njuter i era -22 där hemma, he he he..

igenkännelse humor #21


another day has gone

det blev tyvärr ingen paragliding idag, inte mkt sol och bad heller för den delen. 
på morgonen åkte vi in till en skräddare så nu har jag specialbeställt två stycken kockrockar åt mig! 
sen drog vi in till en marknad i phuket! då är det klart att jag ska börja må dåligt så jag stannade inne med mormor och morfar ikväll, plockade fram chips och dipp till mig när dom skulle kolla på film, då sa morfar åt mig att jag lät som en kossa, så nu har jag suttit och brytit av chipsen så att dom ska bli lagom stora för munnen och typ tuggar ner i kudden så att jag inte ska störa, respekten för morfar är stor förstår ni! haha..

imorgon fyller Anna år, då ska vi åka in till Kata och äta på Cafe Opera igen, där ligger även en underbar godis butik, den ser lite ut som den i pippi långstrump! då ska jag köpa med mig en påse. 
på söndag ska vi åka till Freedom Beach och snorkla! samma kväll ska vi återigen spendera pengar på nattmarknaden, det blir nästan för mycket shopping här!

i don't ever want to leave

denna dag har återigen blivit en lugn dag vid poolen, skulle egentligen bli en dag på vattenlandet men mådde inte så bra inatt så det får bli en annan dag, idag blev det en en tidig middag inne i phatong med lite shopping, glass på swensens och 4D bio! igår tuffade jag till mig och gick faktiskt och tog en fotmassage, det var (tro det eller ej) bland det skönaste jag har gjort, somnade till och med en stund! men så var dom ju tvugna att avsluta den underbara massagen med massage i nacke och rygg, ingen människa får någonsin röra mig där igen, ville verkligen börja gråta av smärta, inte bättre att jag som sagt sover på en tegelsten, så jag gick raka vägen och köpte en extra madrass och tigerbalsam, hopinng for the best! 
imorgon ska jag knata ner till standen och åka paragliding, ska bli så jävla roligt!
vil aldrig åka hem igen

While the moon's jumping through my window, down onto my soul

igår låg vi under morgon timmarna på surin beach, sen åkte vi in för lite shopping och middag på phatongs gator. sent på kvällen gick vi på 4D bio, tror det var bland det roligaste jag har gjort någonsin, skrattade mig igenom hela, så det kommer jag definitivt att göra flera gånger! sen gick vi även på vanlig bio och kollade på en romantisk komedi "whats your number?" den var väldigt bra faktiskt!
idag har det bara varit poolhäng på morgonen, sen gick jag och michaela på manikyr och massage, det kommer jag nog inte göra om för fasen vad ont det gjorde! det ända som var skönt var på brösten och i ansiktet.. men det var en upplevelse.  

RSS 2.0