helg update

helgen sprang verkligen iväg och imorgon är det redan tisdag! hoppas på att hela sommaren kommer att gå såhär fort!
helgen har faktiskt varit helt ok ändå. En helt underbar trerätters middag på La Cantina tillsammans med Jennifer fick bli vårat fredags mys.
Lördagen spenderades några timmar i solen men picknick med Jennifer och Frida, och så på kvällen blev det M-lounge med finaste Anna-Karin som sedan slutade på stanleys. Inga mer kommentarer om den kvällen, men jag var inte den piggaste eller roligaste tjejen på morsdag, det var mamma som fick serva mig medans jag låg på toalettgolvet hela dagen, jag vet att jag har sagt det förut men jag säger det igen, jag ska aldrig mera dricka alkohol, (bli full.) Punkt slut.
Nu ser jag bara fram emot Gröna Lund på lördag med Frida, och självklart till en söndag med att INTE må dåligt! yaay me.

fredag!

Fredag och löning tjalalala! Jag är extra glad idag för att vädret är underbart och det är långhelg för min del! Nu har jag inte tid att skriva mer för jag ska kasta mig in i duschen! ikväll ska det ätas en god middag med vin på uteservering med fina jennifer! hoppas alla har det lika bra som jag!

rock n' roll i köket

ja idag var det verkligen rock n roll i köket och vi fick oss en smäll då alla kom på en gång, men det gick super ändå! Bara det är det blir så förjävla varmt att jobba i kök när det är sånhär sommarvärme! så på lunchrasten passade jag och jennifer på att sola oss lite, superskönt!
Som jag har nämnt tidigare så är man på så himla mkt bättre humör nu när vädret är strålande! så jag hoppas att det håller i sig hela sommaren.
Nu ska jag fortsätta leka lite i mitt rum sen kanske jag ska ge mig på ett zumba-pass, man vet aldrig med mig! skoja, alla vet att jag inte kommer göra det!

dålig svensk.

jag känner mig som en dålig svensk som inte springer ut i solen direkt när den tittar fram. Hemma från jobbet pga min förkylning, jag svettas och fryser i omgångar så att gå ut kanske inte känns sådär jätte lockande.
Lönebeskedet för April kom i mailen idag och jag är nöjd! känns bra att börja tjäna lite pengar igen efter min två månaders ledighet jag hade. Och imorgon är det jobb igen fram till fredag och i i helgen blir det för middag och vin på barolo med min jennifer, picknick med frida och jennifer, sen antingen lunch eller vin och skitsnack med Annis, en riktigt myshelg! Och nästa helg är det kaaanske Avicii som väntar på fredagen, funderar funderar, sen grönalund på lördagen, mitt humör börjar bli bättre nu när vädret också blir det!


genomförkyld

idag blev det en väldigt kort dag på jobbet då min förkylning och gårdagens överdos av aprikoser tog över totalt. Mormor fick komma och hämta mig och så blev jag sängliggandes ett tag innan jag chockerande nog började städa mitt rum och rensa min garderob, plus poäng till sjuklingen. Imorgon kommer det bli ytterligare en sängliggar-dag så är jag nog tillbaka på fötter igen på onsdag!
Nu ska jag nog koka lite te, krypa ner i sängen, glo på massa avsnitt av Big bang theory och kapra thailand-tabletter som aldrig förr! Älskar livet lite.
Jamie: Elliot är det du som har kissat överallt här inne?
Elliot: Yes! vet du hur svårt det är att träffa när man e kissnödig eller?


igenkännelse humor #32


myskväll med gulli-rudi.

vill bara påminna er om att jag lever, fast knappt. Kan också berätta att jag nu har förstått att jag är allergisk mot aprikoser, and i i found out the hard way! Jag och Veronica har tagit vara på våra sista timmar som ensamma hemma och bara myyst, ätit fet och äcklig mat och nu ska vi krypa ner i min säng till lite Big bang theory, tackar gudarna för recover-söndagar.


överdrift


let it be.


igenkännelse humor #31

krypa under täcket och dö var planerna efter jobbet idag, det blir så fruktasvärt många tuffa timmar nu och bara att tänka på att det kommer bara bli värre under sommarn förstör mitt huvud. Jag är redan helt slutkörd.
Men jag har iallafall lyckats tagit mig in och ut ur duschen och just nu skriker verkligen min säng efter mig. Jag ber om ursäkt för den mest värdelösa bloggen i världens just nu, skyll på mitt jobb. Vi har förresten fått titeln som TVÅA i tävlingen om Sverigest bästa golfrestaurang, att få vara en ganska stor del av det är grymt!
Avlutar med lite humor, säg hej till igenkännelsehumor #31


lekmåndag

idag har jag haft en mysdag tillsammans med min bror. Det blev en tripp till stan för lite mat och leksakshopping till den nyblivne 4åringen. Sen kom vi hem och jag har konstant fått höra "lek med mig" "lek med mig!", jag är helt slut!
nu har jag precis gråtit klart till dom allra sista avsnitten av Desperate Housewives, mitt liv har inte längre någon mening. Så många år som det programmet har fyllt mina tisdag kvällar, vet inte vad jag ska göra med mitt liv längre, jag kommer sakna dom alla!


pinsam lördag.

ännu en utgång utan dess like överstökat. Jag vet inte riktigt om jag hade kul eller inte. Jag tror inte att jag var världens mest taggade tjej innan för att jag var så trött. Men efter att Mr M's ansikte dök upp på stanleys under kvällen så tror jag att alkoholen var ett måste. Dålig ursäkt jag vet men jag orkade bara inte prata känslor igen, så jag valde att dricka bort det, dumt. Det blev kanske lite galet efter att bartendern bjöd mig på tequila. när jag vaknade imorse, i miras säng, så hade jag absolut ingen aning om hur jag hade kommit dit eller vad som hade hänt under de senare timmarna. Men jag har fått berättat för mig att jag i princip blev buren till en taxi och däckade i samma sekund som jag kom in i lägenheten. Vaknade klockan 9 och flög ut nästan på en gång, fick min walk of shame då jag fick gå hem i gårdagens kläder och höga klackskor, hade ingen större lust att visa mig för folk.
När jag kom hem somnade jag till en stund, sen gick min bästa mamma och köpte kebab och cola till mig, sen blev det full fart med barnkalas här hemma eftersom att min bror blir hela 4 år idag, tror inte att jag var så himla gästvänlig idag. 
Ja som sagt jag vet inte om jag hade kul eller inte, men jag vet iallafall att det kommer dröja många helger innan jag är sugen på alkohol igen.

igenkännelse humor #30

mamma tipsade precis mig om att jag kanske ville gå till en psykolog och prata om livet? VAFAN. och allt bara för att jag klunkade när jag drack. tror att jag ska stänga in mig i mitt rum och stanna här tills hon blir snäll igen! tur att det är läggdags nu :) 6-15 imorgon på schemat igen, rutinerna börjar sitta och det känns inte längre lika jobbigt. men bröl för det kalla vädret! nu vill jag ha sommar och framförallt SUMMERBURST!
varsågoda för ett så sammanhängande inlägg. Avslutar lite glatt med en igenkännelsehumor.

kyssar och tack men nu måste jag gå.

okej här kommer det, the moment of truth.
en anledning till att jag har varit lite nedstämd. jo, jag har lyckats såra vad som kan ha varit världens finaste kille, för att han inte var "min typ" och för att jag är för feg för att dela med mig av mina känslor till höger och vänster, vilket vi har alla tidigare killar jag har träffat att tacka för att dom har bettet sig som fittor mot mig, ursäkta språket. Därför ska ju jag såklart anta att alla är likadana och tacka nej. Jag behandlade kanske honom precis som en kille behandlade mig för ca ett år sedan, och jag kommer ihåg hur dåligt jag mådde av det. Så nu har jag alltså så fruktansvärt dåligt samvete fast jag egentligen gjorde det som var rätt och sa som det var. Jag hatar bara att göra andra människor ledsna. Fy på mig, fy.

önskemål

kan alla bara sluta säga att dom är oroliga för mig, fråga hur det är och undra vad jag vill göra med mitt liv.
för jag har inte något vettigt svar för tillfället, bara låt mig va.
Tack.

elvis, niall och tigerbalsam plåster

när jag kom hem från thailand så mådde jag bra och jag förstod inte riktigt varför jag mådde så dåligt innan Thailand. Killar, visserligen men inte riktigt. Nu har jag börjat jobba igen och det är genast uppenbart. Fml. Tack och lov så har jag ju min Jennifer med mig, annars vet jag inte riktigt vad jag hade tagit mig till.
Morfar kom med goda nyheter här om dagen också. Så fort vi stänger ute på Vidbynäs så flyttar jag till storstaden, ensam. En egen tvåa på södermalm. Det går inte att beskriva hur mycket jag längtar till att få komma bort från detta! gah.
Ögonen svider och jag är nu redo för sängen, sitter som en gammal kärring här med tigerbalsam plåster på ryggen, gudagåvan. Avslutar med en bild på min älskade tavla som jag fick målad till mig i Thailand, och så gör jag er besvikna med lite Niall också, för min skull. Tack.

valborg 2012

ja det här med valborgsfirande kom ju lite överraskat. Planen var att ligga inne hela dagen ful och äcklig. Men sen bjöd jamie oss på middag ute på jobbet och på vägen dit hörde jennifer av sig och sa att dom hade en plats ledig på barolo. Så jag drog dit och drack lite tillsammans med 5 andra tjejer! kvällen fortsatte till stanleys men 4 av 6 drog lika fort som vi kom in, så jennifer och jag blev kvar!
Det var en tung kväll med låånga snack om känslor då Mr M kom dit, tror jag är världens elakaste just nu.
kom hem vid klockan två och redan klockan 6 var det upp och hoppa för att barnvakta Nathan, som självklart redan var vaken då och vägrade att somna om, han har varit gnällig och jävlig hela dagen, och jag är helt förstörd. jag ska aldrig skaffa barn! det är en sak som är säker, jag har alldeles för uselt tålamod för det.. Så mina tre välförtjänta lediga dagar har jag spenderat med att passa honom, så jävla orättvist och jag är rätt så förbannad, och imorgon är det jobb 06:00 igen!


RSS 2.0