förvånar världen med ett inlägg

jag har sagt det förut och jag säger det igen, mina dagar ser alltid likadana ut och därför har jag aldrig något spännande att skiva om. men jag tänkte igenom mina senaste dagar och insåg att det hade hänt en del. Jag har varit i Göteborg och sett en as tråkig men as cool match mellan Man united och Barcelona! Varit med om en del konstiga utgångar, och haft en kanonbra kräftskiva! och nu inser jag att "en del" saker plötsligt bara blev tre. Det som kändes som att jag hade så mkt att skriva om. Men men, jag bjuder på några få bilder från min kräftskiva med fina vänner! 







bildkalas

igår blev det återigen en fullspäckad utgång men jag måste tyvärr säga att detta kanske var sista gången jag var ute i södertälje på bra länge! jag hade inte så kul med andra ord. Men det var inte det jag logga in för att säga, jag ville bara ge er en bildbomb på mina senaste dagar innan jag kryper ner framför en skräckis med lillesyrran! 

chokerande snabbinlägg!

ja ja ja, hata mig inte. Jag hatar mig själv för att jag är världens sämsta på att blogga. Men jag lovar att jag ska bli bättre.
Nu har jag iallafall som ursäkt att jag har varit borta mkt den senaste tiden. bott hos jennifer, min moster, och varit nere i sommarstugan. Men nu är jag hemma igen och kommer att stanna här! tills på tisd då jag åker till Göteborg i tre dagar. men jag ska göra mitt bästa för att göra upp för alla dessa tomma luckor!
Ett mer invecklat inlägg med bilder och härliga ting blir det imorgon!
Tack och godnatt.

RSS 2.0